tronex.md
UȘI METALICE

9 motive pentru a alege uşile Tronex-com

 

Clienţii noştri: Stayer, Galsam Service, Exfactor, Consfirmgrup, Avicon Construct, Basconslux ş.a.

1. Confecţionăm mai ieftin. Tronex-com este importator direct de metal, fapt care Vă va permite să economisiţi o sumă considerabilă percepută de vînzătorii intermediari, dat fiind faptul că anume metalul constituie 65% din preţul unei uşi finite.


2. Timpul costă. Termen real de executare şi respectarea acestuia. Veţi primi uşile în termenul stabilit.


3.
Garanţia calităţii. Controlul direct  asupra întregului proces de producţie ne permite verificare calităţii la fiecare etapă de producţie începînd cu fabricarea produsului pînă la instalarea acestuia. După cum ne arată practica, nerespectarea anumitor reguli şi standarde în timpul lucrărilor de montare, duce la încovoierea ulterioară a foii uşii şi la blocarea lacătului.

4. Izolarea tеrmică şi fonică. Uşile sunt confecţionate din profil cu secţiuni închise iar foaia usii este izolată cu  vată minerală bazaltică şi căptuşită cu MDF, ceea ce asigură un nivel înalt de izolare fonică şi termică. În procesul de asamblare, noi verificăm gradul de racordare dintre uşă şi tocul acesteia în baza a 16 puncte de contol. Doar după aceasta montăm banda de etanşare care protejează de praf şi curent. 

5.Securitatea. Foaia uşii este făcută în întregime din metal în formă de cutie. Ea este căptuşită cu tablă de oţel cu grosimea de 2 mm. Pe interior, foaia uşii are o carcasă puternică pe întreg perimetrul şi un set de placi de rigidizare pentru duritate şi în complex cu tije de blocare  (sistem antiefracţie) vor îngreuna considerabil munca hoţilor de apartamente.

6.Vopsea rezistenţă la actele de vandalizare. Vopsirea uşilor se face prin pulverizarea acestora într-o cameră specială. Uşile vopsite prin această metodă sunt mult mai rezistente la zgîrîieturi şi îşi păstrează aspectul exterior iniţial un timp îndelungat.  

7. Aspectul exterior deosebit. Dumneavoastră veţi putea alege dintr-un spectru larg de garnituri MDF de diferite culori şi imprimeuri prin aplicarea de furnir sintetic. Astfel, aspectul exterior al uşilor va corespunde maximal cu viziunea designerului blocului locativ.

8. Produs certificat. Ușile îndeplinesc standardele de calitate în conformitate cu GOST-31173-2003 și sunt supuse certificării anuale, fapt ce este confirmat de certificatul de conformitate SNEC MD 1040 11 A002240-13.

9. Oferim garanţie. Garanţia este pentru 60 de luni

Copyright 2014. Toate derepturile sunt rezervate